LAN Certificering – Certificeringer – varighed 5 dage

Opbygning af en certificeret LAN installation

Mange kobber installationer udførs på en måde så komponenterne bliver degraderet, typisk på grund af dårligt arbejde.

Dette kursus vil sikre at du udfører det på den mest optimale måde Hvordan opbygger du et kontor netværk, baseret på twisted pair kabling, der opbygges en struktureret installation. Installationen opbygges efter gældende regler og standarder.

Der arbejdes med ISO11801, EN50173 samt TIA568, krav til kabler , konnekter osv. Installationen opbygges og testes. Efter opbygning af en kobber installation, etableres der en fiberbackbone. Der ses på hvilke opgaver Switch og Router har i et netværk. Der tilsluttes it trådløs access punkt. Der udskrives målerapporter på den opbygget installation. Installationen afsluttes med tilkobling af aktiv udstyr.

Hvornår vælger man en skærmet , og hvornår en uskærmet  installation.

Du får styr på begræber som CAT 5,6, Klasse E,F , STP, UTP, FTP, SSTP, POE. Installationen testes efter strengeste krav, så begreber som NEXT, PSELFEXT , ACR, Alien Crosstalk kommer også på plads Der er mulighed for en international certificerings prøve. Der opbygges både en STP (skærmet) samt en UTP(uskærmet) installation. Du er velkommen til at medbringe dine egne test instrumenter.

Ved korrekt montering samt test af den udført installation bliver du producent certificeret og kan efterfølgende opnås mange års garanti fra producenten. Du bliver certificeret af flere kobber installationer I bade skærmet og uskærmet installationer.